//
Over verpleegkundeblog.com

Verpleegkundeblog.com is een onafhankelijk blog over verpleegkunde, verpleegkundigen, zorg en allerlei aanverwante zaken. Het is een blog over verhalen die mijn aandacht trekken en zaken die ik belangrijk vind om te vertellen en te delen.

Jeroen van Lierop

Wie ik ben? Een inwoner van Deurne, 37 jaar oud, woon samen met mijn vriendin en onze twee kinderen. In het dagelijks leven ben ik docent verpleegkunde aan het ROC in Eindhoven.

In 1992 heb ik mijn eerste stappen in de verpleegkunde gezet. De zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit paste niet echt bij mij en in 1995 ben ik begonnen aan de opleiding tot A-verpleegkundige in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. Hier heb ik tot 2002 gewerkt.

Het vervolg

In 2000 ben ik begonnen aan de Leraren Opleiding Verpleegkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna veel andere dingen gedaan waaronder praktijkopleider geweest, bezig met ondernemen en ook veel training gegeven.

Sinds 2011 actief in Eindhoven waar ik met name eerste- en tweedejaars studenten verpleegkunde begeleidt aan de BOL opleiding niveau 4.

Foto is gemaakt door Tom en Katrien: http://www.flickr.com/photos/inferis/485658136/

Reacties

Nog geen reacties

Plaats een reactie